VAŠA SIGURNOST NAŠ JE PRVI PRIORITET.

Autokuća “Šop” obiteljska je tvrtka, ugovorni partner i ovlašteni serviser Mercedes-Benz vozila za Primorsko-goransku županiju. Servisno-prodajni centar prostire se na 10000 kvadratnih metara, od čega je 1800 kvadratnih metara natkrivenog prostora.

Kompletan servisni centar projektiran je u projektnom uredu Mercedes-Benz-a u Njemačkoj, te je sagrađen u skladu s Europskim građevinskim standardima, kao i standardima Mercedes-Benz-a.

Osoblje Autokuće Šop neprekidno se usavršava na stručnim seminarima i radionicama Mercedes-Benz-a. Stručnost dokazujemo uspješnim rješavanjem zadataka s kojima se svakodnevno susrećemo. Veliki broj zadovoljnih korisnika garancija je kvalitete naših usluga.

Uspješno smo implementirali sustav upravljanja prema ISO 9001:2015.

Uz veliki servisni prostor i lakirnicu, raspolažemo i sa prodajnim prostorom gdje možete pogledati naša rabljena Mercedes-Benz vozila, te opremu za njih.

Posjetite nas, naši djelatnici rado će Vam pomoći bilo da se radi o prodaji rabljenih osobnih ili gospodarskih vozila, ili se pak radi o servisu za Mercedes-Benz vozila.

NUDIMO VAM

 • Fiksne cijene
 • Brzu uslugu po prihvatljivim uvjetima
 • Općeniti pregled lakih gospodarskih vozila
 • Održavanje i kontrolu
 • Originalne zamjenske dijelove i alate
 • Male kozmetičke popravke

Poštovani korisnici Mercedes-Benz servisa

Dragi kupci i prijatelji Mercedes-Benza,

Naš servis za Vas ostaje otvoren. Zdravlje i sigurnost naših kupaca, posjetitelja i zaposlenika za nas su najveći prioritet. Tvrtka poduzima sve potrebne mjere kako bi osigurala zaštitu naših kupaca i zaposlenika. Da bismo to učinili, pridržavamo se svih službenih uputa glede ograničavanja širenja virusa.

U našem servisu poduzeli smo stroge mjere higijenske i zdravstvene zaštite zbog naših zaposlenih, kao i zbog Vas, naših kupaca.

Usluge i dijelove možete platiti internet bankarstvom a pripremili smo i posebne ponude servisnih paketa o čemu će Vas obavijestiti Vaš servisni savjetnik prilikom zakazivanja servisa.

Čuvajte sebe i svoje bližnje, a brigu o Vašem vozilu prepustite nama.

PROMJENA ULJA
PROVJERA I SERVIS KOČIONOG SUSTAVA
KONTROLA I POPRAVAK MJENJAČA
PROVJERA I KONTROLA KLIMA UREĐAJA
AUTO DIJAGNOSTIKA
VULKANIZERSKE USLUGE / HOTEL ZA GUME

REZERVACIJA TERMINA ZA SERVIS VOZILA

  Ime
  Email
  Telefon
  Marka i model vozila
  Stanje kilometara (opcija)
  Termin servisa

  Suglasan/na sam sa izjavom o zaštiti osobnih podataka. Dajem svoju privolu tvrtki Autokuća ŠOP d.o.o. da arhivira moje osobne podatke u svrhu odgovora na postavljeni upit.

  VIŠE O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

  Slanje ovog obrasca ni u kojem slučaju ne potvrđuje da ste naručeni na servis u traženom periodu. Naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili rezervaciju ili definirali neki drugi termin. Zahvaljujemo na razumijevanju.

  PRODAJA VOZILA

  RADNO VRIJEME
  Nedjelja ZATVOREMO
  Ponedjeljak 08 - 16 sati
  Utorak 08 - 16 sati
  Srijeda 08 - 16 sati
  Četvrtak 08 - 16 sati
  Petak 08 - 16 sati
  Subota ZATVORENO
  Imate pitanja? Nazovite nas!
  + 385 (0)51 742-164