• Radnim danima od 08 do 16 sati, Subotom i Nedjeljom zatvoreno

VAŠA SIGURNOST NAŠ JE PRVI PRIORITET.

Autokuća “Šop” obiteljsko je poduzeće, ugovorni partner i ovlašteni serviser Mercedes-Benz vozila za Primorsko-goransku županiju. Servisno-prodajni centar prostire se na 10000 kvadratnih metara, od čega je 1800 kvadratnih metara natkrivenog prostora.

Kompletan servisni centar projektiran je u projektnom uredu Mercedes-Benz-a u Njemačkoj, te je sagrađen u skladu s Europskim građevinskim standardima, kao i standardima Mercedes-Benz-a.

Osoblje Autokuće Šop neprekidno se usavršava na stručnim seminarima i radionicama Mercedes-Benz-a. Svoju stručnost dokazuju u uspješnom rješavanju radnih zadataka sa kojima se susreću svakog radnog dana. Veliki broj zadovoljnih korisnika usluga Autokuće “Šop” garancija je kvalitete svakom korisniku kome su naše usluge potrebne.

Krajem 2018 godine, u svoje poslovanje smo implementirali sustav upravljanja prema ISO 9001:2015.

Uz veliki servisni prostor i lakirnicu, raspolažemo i sa prodajnim prostorom gdje možete pogledati naša rabljena Mercedes-Benz vozila, te opremu za njih.

Posjetite nas, naši djelatnici rado će Vam pomoći bilo da se radi o prodaji rabljenih osobnih ili gospodarskih vozila, ili se pak radi o servisu za Mercedes-Benz vozila.

NUDIMO VAM

  • Fiksne cijene
  • Brzu uslugu po prihvatljivim uvjetima
  • Općeniti pregled lakih gospodarskih vozila
  • Održavanje i kontrolu
  • Originalne zamjenske dijelove i alate
  • Male kozmetičke popravke
PROMJENA ULJA
PROVJERA I SERVIS KOČIONOG SUSTAVA
KONTROLA I POPRAVAK MJENJAČA
PROVJERA I KONTROLA KLIMA UREĐAJA
AUTO DIJAGNOSTIKA
VULKANIZERSKE USLUGE / HOTEL ZA GUME

REZERVACIJA TERMINA ZA SERVIS VOZILA

Ime

Email

Telefon

Marka i model vozila

Stanje kilometara (opcija)

Termin servisa

Suglasan/na sam sa izjavom o zaštiti osobnih podataka. Dajem svoju privolu tvrtki Autokuća ŠOP d.o.o. da arhivira moje osobne podatke u svrhu odgovora na postavljeni upit.

VIŠE O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA


Slanje ovog obrasca ni u kojem slučaju ne potvrđuje da ste naručeni na servis u traženom periodu. Naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili rezervaciju ili definirali neki drugi termin. Zahvaljujemo na razumijevanju.
UREDOVNO VRIJEME SERVISA:
NedjeljaZatvoreno
Ponedjeljak08 - 16 SATI
Utorak08 - 16 SATI
Srijeda08 - 16 SATI
Četvrtak08 - 16 SATI
Petak08 - 16 SATI
SubotaZatvoreno
Imate pitanja? Nazovite nas!
+ 385 (0)51 742-164