Mercedes-Benz tvornički obnovljeni rezervni dijelovi

08/08/2017
Posted by: Autokuća ŠOP

Ekonomična alternativa novim rezervnim dijelovima, koja koristi i okolišu.

Mercedes-Benz tvornički obnovljeni rezervni dijelovi su atraktivna alternativa novim dijelovima: Zamjenom neispravnih dijelova s Mercedes-Benz tvornički obnovljenim dijelovima, možete uštedjeti do 50 % u odnosu na cijenu novog dijela – bez kompromisa po pitanju kvalitete. Naprotiv, ovdje vrijedi suprotno: Mercedes-Benz tvornički obnovljeni rezervni dio je dobar kao i novi dio.

Mercedes-Benz tvornički obnovljeni rezervni dijelovi obnavljaju se prema istim standardima koji vrijede kao pri serijskoj proizvodnji novih dijelova. Prema tome, za tvornički obnovljene rezervne dijelove vrijede isti uvjeti jamstva kao i za nove Mercedes-Benz originalne dijelovi. Pored toga, obnavljanje rabljenih dijelova je mnogo povoljnije i bolje za okolinu.

Ukratko o prednostima

Kvaliteta

Mercedes-Benz tvornički obnovljeni rezervni dijelovi se obnavljaju u nekoliko koraka prema strogim specifikacijama: od potpunog rastavljanja na sastavne dijelove, preko čišćenja i stručne obrade, sve do detaljnog pregleda. Svi potrošni dijelovi se zamjenjuju novim. Svaki tvornički obnovljeni rezervni dio potom prolazi konačnu provjeru tijekom koje mora zadovoljiti iste stroge standarde kao i novi dijelovi iz serijske proizvodnje.

 

Individualnost

Bilo da vozite novi Mercedes-Benz ili neki stariji model, s Mercedes-Benz tvornički obnovljenim rezervnim dijelovima imate savršen izbor za Vaše vozilo.

 

Ekonomičnost

Upotrebom Mercedes-Benz tvornički obnovljenih rezervnih dijelova i vracanjem neispravnih trošenih dijelova, možete uštedjeti do 50% u usporedbi s novim rezervnim dijelom. S obzirom na atraktivnu razliku u cijeni, možete duže vremena voziti učinkovitije.

 

Jamstvo

Ono što vrijedi za nove dijelove vrijedi i za tvornički obnovljene rezervne dijelove – toliko su dobri da nam je zadovoljstvo što Vam dajemo iste uvjete jamstva kao i za nove dijelove. Jamstvo pokriva funkcionalnu pouzdanost, radni vijek i učinak obnovljenih dijelova.

 

Okoliš

Mercedes-Benz tvornički obnovljeni rezervni dijelovi su opcija koja je povoljna za okolinu: s obzirom da obnovljeni dijelovi ne moraju u cijelosti biti zamijenjeni, oni zahtijevaju puno manje energije nego proizvodnja novog proizvoda. Ponovna upotreba starih dijelova također štedi dragocjene sirovine i smanjuje emisije štetnih plinova.